TASTE Tanis

Proef hier onze sfeer.

Onze kernwaarden zijn concreet;

VINDINGRIJK door niet alleen aandacht voor innovatieve technische ontwikkelingen, maar ook persoonlijke ontwikkeling.

BETROKKEN omdat we jou belangrijk vinden, óók jouw welbevinden, wij zijn Vitaal!

VERBONDEN door jou verantwoordelijkheid te geven en samen successen te vieren.

kernwaarden-2.png
Workshop Sugar Confectionery

Workshop Sugar Confectionery

Wanneer je start bij Tanis Confectionery, weet je als techneut waarschijnlijk nog niet veel van het maken van snoep. Daarom ga je in je eerste weken de workshop Sugar Confectionery volgen. De workshop wordt gegeven door de eigen voedingsmiddelentechnologen uit het Tanis Candy Innovation Center.

 

Tanis Vitaal

Tanis Vitaal

Binnen Tanis is er een vitaliteitsprogramma: Tanis Vitaal! Samen met collega’s gaan we sportieve uitdagingen aan. Bij voorkeur werken we daar samen onder begeleiding naartoe. Tientallen medewerkers zijn al over de finish gekomen van de Amstel Gold Race, Singelloop, Marathon Rotterdam, Triatlon Terheijden en Limburgs Mooiste.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wij als Tanis groeien, maar jij als teamlid ook, daarom vinden wij het belangrijk dat jij meegroeit in jouw functie en kennisniveau. Onze open cultuur vertaalt zich naar een open opleidingsbeleid.
Samen bepalen wij op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen, middels een training, cursus of een opleiding. Zo verdiep jij je vakkennis en werken wij samen aan je doorgroeimogelijkheden en carrière binnen Tanis.

Personeelsvereniging

Personeelsvereniging

Tanis Confectionery heeft een actieve personeelsvereniging. Zij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat iedereen de mogelijkheid heeft elkaar wat beter te leren kennen. Er zijn ook jaarlijks terugkerende activiteiten zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ. Ook worden de jarigen niet vergeten; elke maand kun je op een informele manier de jarigen onder het genot van iets lekkers feliciteren in de kantine.

contact

Contact us X