WERKEN BIJ TANIS

Wij zijn TANIS

Bij Tanis Confectionery gaan wij tot het uiterste om aan de klantwens te voldoen. Dit is niet zomaar een loze kreet. Wij ontwikkelen namelijk eerst het eindproduct van onze klant; het snoepje of de candybar. Want pas op het moment dat wij híerin slagen, weten wij hoe de procesinstallatie ontwikkeld moet worden. Wij zijn de enige die de klantwens zó centraal stelt. Dit houdt ons BETROKKEN bij elk project en bij elkaar als team, want in deze multidisciplinaire omgeving is samenwerken prioriteit.

Geloof jij ook in deze ’omgekeerde’ aanpak van ’First the Candy’? Dan weet je dat je past bij ons.
Door deze werkwijze is elke machine en elke procesinstallatie uniek. Technische uitdagingen gaan wij daarom nooit uit de weg, zo blijven wij altijd VINDINGRIJK.
Wij hebben grote expertise in voedingsmiddelentechnologie, procestechniek, machinebouw en software besturingen. Bij elke installatie komen deze technische disciplines samen. Onze installaties staan verspreid over de wereld bij meer dan 350 verschillende fabrieken, waar jij straks misschien wel voor gaat werken. Klanten zien de expertise van Tanis Confectionery en weten ons te vinden. Wij zijn hier trots op en dit biedt ons heel veel voldoening en werkplezier.

Tanis Confectionery is een familiebedrijf en dat wordt benadrukt door onze open, informele cultuur. Wij zijn VERBONDEN aan elkaar door ons werk, maar wij voelen ons ook verbonden met onze medewerkers en collega’s. Gemoedelijk en familiair zijn begrippen die goed bij ons passen. Zakelijke successen vieren we daarom samen!  

kernwaarden 630px.png
werkenbijtanis - imago
contact

Contact us X