Sweet news & facts from candyland

our blog

For the latest news about exhibitions, seminars, innovations and the Tanis Confectionery portfolio.

 • T-Gel Complete in action

  T-Gel Complete in action

  Last year, we received an order to deliver and commission a T-Gel Complete line for a valued customer in the USA. During a recent visit to their factory, we performed various measurements to verify that the now fully operational product line is working within parameters. This proved to be a wonderful experience where we got to see the difference our solutions make!

 • PERSBERICHT : TANIS Triathlon de Langstraat

  PERSBERICHT : TANIS Triathlon de Langstraat

  Tanis Confectionery is trots dat het zich dit jaar als naamsponsor verbindt aan Triathlon de Langstraat. De naam van dit evenement zal daarom per 1 maart 2019 omgedoopt worden tot: Tanis Triathlon de Langstraat.
  Triathlon is een van de hardst groeiende sporten in Nederland en ook de jeugd meldt zich massaal aan bij de diverse triathlon verenigingen en evenementen in het land. Daarom heeft na ruim 20 jaar van afwezigheid TLV de Langstraat besloten “De Langstraat” Triathlon nieuw leven in te blazen.  Dit bijzondere evenement zal plaatsvinden op zondag 2 juni 2019 rondom het clubgebouw van TLV De Langstraat aan de Drunenseweg in Waalwijk. Er wordt gezwommen in het natuurwater van het Lido, gefietst over de lange wegen door de landerijen van gemeenten Waalwijk en Heusden.  Het afsluitende looponderdeel vindt plaats rondom het Lido. Er wordt gewerkt aan een mooie compacte wedstrijd met een snel parcours, welke ook heel aantrekkelijk is voor de supporters. 

   

contact

Contact us X