VACATURES

Hieronder vind je een compleet overzicht van onze openstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature tussen staan, maar lijkt Tanis Confectionery je een leuk bedrijf om voor te werken, stuur dan een open sollicitatie. 

 

RECHTSTREEKS IN DIENST

Tanis Confectionery werkt samen met een aantal vaste detacheringsbureaus. Echter onze voorkeur gaat er altijd naar uit dat medewerkers zonder tussenkomst van bureaus in dienst treden.
We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

STAGES

Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage, ga naar direct solliciteren. Concrete stage-opdrachten tref je in de onderstaande vacaturelijst aan.

Evelien Westra

HR Manager

Heb je vragen over één van de vacatures, stuur een mail naar personeel@tanisconfectionery.eu

5 vacature(s) gevonden

 • PROCESS ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het uitwerken van het proces technisch ontwerp van de klantspecifieke installaties: PROCESS ENGINEER. Als Process engineer maak je onderdeel uit van de afdeling Engineering. In de verkoopfase wordt het proces bedacht om te komen tot het snoepje dat de klant wenst. Na overdracht van het concept aan de Project manager, werkt de Process engineer in detail het procestechnisch ontwerp van de installatie uit.

   

 • MECHANICAL ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek heeft voor het 3D ‘engineer to order’ tekenwerk op de afdeling Mechanical Engineering een vacature: MECHANICAL ENGINEER

 • TRAINEE COMMISSIONING ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het in bedrijf stellen van de installaties een: TRAINEE COMMISSIONING ENGINEER. Als Trainee Commissioning engineer word je opgeleid om wereldwijd procesinstallaties bij onze klanten in bedrijf te stellen. Je start je werkzaamheden bij het Tanis Candy Innovation Centre in Oosterhout. Hier bouw je de proceslijn in de pilot plant om en assisteer je bij klanttesten. Op deze manier leer je onze proceslijnen, machines en de producten die ermee worden geproduceerd goed kennen.

 • OPEN SOLLICITATIE

  We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

 • STAGE

  Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage neem dan contact met ons op.

Sollicitatieformulier

contact

Contact us X