VACATURES

Hieronder vind je een compleet overzicht van onze openstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature tussen staan, maar lijkt Tanis Confectionery je een leuk bedrijf om voor te werken, stuur dan een open sollicitatie. We zijn regelmatig op zoek naar Mechanical engineers, Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw, Levenmiddelentechnologen, Controls engineers, Inbedrijfstellers en Process engineers. Wanneer je ook een motivatie meestuurt, dan kunnen we beter inschatten welke functie bij je zou kunnen passen.

STAGES

Regelmatig bieden we stage plaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage, ga naar direct solliciteren. Concrete stage-opdrachten tref je in de onderstaande vacaturelijst aan.

Evelien Westra

HR Manager

Heb je vragen over één van de vacatures, stuur een mail naar personeel@tanisconfectionery.eu

11 vacature(s) gevonden

 • Area Sales Manager

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van proceslijnen en machines van Tanis Confectionery aan bekende snoepfabrikanten in Europa en daarbuiten in de aangewezen focusgebieden.

  Je maakt onderdeel uit van een ervaren Sales Team, bestaande uit (Senior) Process Engineers, een Food Technologist en nog een Area Sales Manager.  Binnen het team is alle technische know how en kennis op het gebied van het maken van snoep en de equipment die hiervoor nodig is aanwezig.

 • HR Officer (24-32 uur/week)

  Je werkt nauw samen met de HR Manager. In verband met de groei van het bedrijf breiden we de HR afdeling uit met een HR Officer. Je krijgt daardoor alle ruimte om in overleg met de HR Manager invulling te geven aan deze nieuwe functie. Initiatieven om zaken professioneler aan te pakken, makkelijker te maken en te verbeteren worden niet alleen gewaardeerd, maar verwachten we ook van een ambitieuze nieuwe collega.

 • Business controller / Reporting specialist

  Als Business controller ben je verantwoordelijk voor juiste, tijdige en volledige  managementrapportages aan de CFO en het MT, periodiek alsmede ad hoc, inclusief analyses en toelichtingen. Bijvoorbeeld managementrapportages, business cases, (meerjaren) planningen. Je verzorgt de financiële planning, waaronder het opstellen van (liquiditeits)begrotingen. Je vertaalt strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s. Je ondersteunt bij het opstellen van het budget en bewaakt het budgetteringsproces.
  Je voert bedrijfseconomische analyses uit en strategische scenario-analyses.

 • Monteur Machinebouw

  Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen en
  assembleren van machines vanaf de lay-out tekening. Je assembleert – eventueel samen met ingeleende krachten - mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrische onderdelen tot complete machines conform werktekening. Hierbij ligt het zwaartepunt bij de montage van mechanische componenten. Je zorgt ervoor dat de volledige set aan onderdelen volgens stuklijst aanwezig is en dat het assembleren conform productieplanning wordt afgerond.

 • Stage Controls engineering

  Voor de ondersteuning van de verhuizing van de pilot plant van het Tanis Candy Innovation Centre en het vernieuwen van de complete besturing van de lijn, bieden we een stage plek aan op de afdeling Controls engineering

  Door de groei van Tanis Confectionery wordt het Tanis Innovation Centre verhuisd naar een locatie dichter bij het hoofdkantoor. Het verhuizen van een lab is een project op zich, samen met een Controls engineer van de afdeling maak je dan ook deel uit van dit project team. 

 • Project Manager

  De Projectmanager is verantwoordelijk voor de complete realisatie van één of meerdere projecten vanuit onze locatie in Oosterhout. Je draagt zorg voor het tijdig realiseren van projecten binnen de begrote kosten en klantspecificaties. Projecten omvatten de levering van complete lijnen die van ingrediënt tot aan de verpakking snoep maken, waaronder procesinstallaties, vormende machines, track & trace systemen, droogkamers en finishing machines.

 • Stage HRM

  Deze meeloopstage biedt je de kans om in aanraking te komen met alle facetten van het HR vak in een groeiende en dynamische organisatie.

 • Controls Engineer

  Als Controls Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer,  Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie  en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

 • Mechanical Engineer

  Als Mechanical engineer verricht je ‘engineer to order’  tekenwerk in Solid Edge ST7 in combinatie met Teamcenter. Op basis van een P&ID of concept werk je modellen in 3D uit, die je vervolgens detailleert en in productietekeningen vastlegt.  Je werkt nauw samen met collega engineers, een project engineer en eventueel een constructeur. Bij Tanis worden zowel machines als procesapparatuur ontwikkeld. Als Mechanical engineer kom je met beide in aanraking.
  De afdeling mechanical engineering is sterk in ontwikkeling en bestaat uit circa 12 engineers, aangevuld met een flexibele schil van inleners.

 • Project Engineer Wtb

  Je bent binnen een project verantwoordelijk voor de technische productdocumentatie van de skids en machines. Je stuurt hiertoe een aantal CAD-tekenaars aan en verricht zelf ook CAD-tekenwerk. Eventueel is een Constructeur onderdeel van het team engineers. Binnen het project werk je nauw samen met de Project Manager, inkoop, bedrijfsbureau en productie. Je neemt deel aan het wekelijkse projectoverleg. Verder onderhoud je over de technische specificaties contact met leveranciers.

 • (TIG) Lasser / fitter

  Voor de werkplaats zijn wij op zoek naar een (TIG) Lasser/ Fitter die vanaf tekening las- en assemblagewerkzaamheden uitvoert aan de RVS skids. Je hebt al wat jaren ervaring als TIG lasser en ervaring met productie van RVS zuivelleidingwerk en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie.

Sollicitatieformulier

contact

Contact us X