VACATURES

Hieronder vind je een compleet overzicht van onze openstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature tussen staan, maar lijkt Tanis Confectionery je een leuk bedrijf om voor te werken, stuur dan een open sollicitatie. 

 

RECHTSTREEKS IN DIENST

Tanis Confectionery werkt samen met een aantal vaste detacheringsbureaus. Echter onze voorkeur gaat er altijd naar uit dat medewerkers zonder tussenkomst van bureaus in dienst treden.
We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

STAGES

Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage, ga naar direct solliciteren. Concrete stage-opdrachten tref je in de onderstaande vacaturelijst aan.

Evelien Westra

HR Manager

Heb je vragen over één van de vacatures, stuur een mail naar personeel@tanisconfectionery.eu

12 vacature(s) gevonden

 • COMMISSIONING ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het in bedrijf stellen van de installaties een: COMMISSIONING ENGINEER.
  Als Commissioning engineer stel je wereldwijd procesinstallaties in bedrijf bij onze klanten. Je werkt binnen het project samen met een Controls engineer aan de commissioning van de klantspecifieke machinelijnen. Je voert hierbij stap voor stap de afnametesten uit.

 • LASSER / FITTER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het samenstellen van skids voor de voedingsmiddelenindustrie een: LASSER / FITTER. Als lasser / fitter voer je vanaf tekening las- en assemblagewerkzaamheden uit aan de RVS skids. Deze skids vormen samen een industriële keuken om snoep te produceren. Afhankelijk van je ervaring werk je zelfstandig aan een skid ofwel onder begeleiding van een ervaren vakman. Tijdens de uitvoering zorg je voor een nette en veilige werkomgeving.

 • MECHANICAL ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek heeft voor het 3D ‘engineer to order’ tekenwerk op de afdeling Mechanical Engineering een vacature: MECHANICAL ENGINEER

 • CUSTOMER SERVICE ENGINEER

  Dynamische, innovatieve en succesvolle onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het leveren van technical support aan onze klanten een: CUSTOMER SERVICE ENGINEER. De afdeling Field Service & Commissioning is verantwoordelijk voor de installatie en inbedrijfname van de procesinstallaties en machines van Tanis Confectionery wereldwijd. Daarnaast verzorgt de afdeling servicewerkzaamheden en technical support aan de installaties die de afgelopen jaren bij onze klanten zijn weggezet.

 • PROJECT MANAGER

  Dynamische, innovatieve onderneming op het snijvlak van procestechniek en machinebouw zoekt voor de realisatie van haar klantspecifieke projecten een: PROJECT MANAGER

 • WERKVOORBEREIDER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt ter uitbreiding van het team op het Bedrijfsbureau een: WERKVOORBEREIDER. Het bedrijfsbureau verzorgt binnen Tanis de werkvoorbereiding voor de assemblage van skids en machines.

 • TEAMLEADER PRODUCTION

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het leiden van het productieteam op een van onze productielocaties een: TEAMLEADER PRODUCTION. Tanis Confectionery is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het aanstellen van een Teamleader Production voor de productielocatie in Made is een volgende stap in het verder professionaliseren van de organisatie.

 • PROCESS ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het uitwerken van het proces technisch ontwerp een PROCESS ENGINEER. Als Process engineer maak je onderdeel uit van de afdeling Engineering. In de verkoopfase wordt het proces bedacht om te komen tot het snoepje dat de klant wenst. Na overdracht van het concept aan de Project manager, werkt de Process engineer in detail het procestechnisch ontwerp van de installatie uit.

 • STAGE OPDRACHT: DIGITALISEREN VAN WERKINSTRUCTIES

  Wij zijn Tanis Confectionery, een internationale technische projectenorganisatie en wij maken geavanceerde procesinstallaties voor de snoepgoed industrie. Op dit moment hebben we een uitdagende stageopdracht liggen op de afdeling Controls Engineering.

  STAGE OPDRACHT: DIGITALISEREN VAN WERKINSTRUCTIES

 • CONTROLS ENGINEER

  Dynamische, innovatieve onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het engineeren en programmeren van de besturing van de procesinstallaties en machines een: CONTROLS ENGINEER.
  Als Controls Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer, Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering (10 medewerkers) is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

 • OPEN SOLLICITATIE

  We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

 • STAGE

  Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage neem dan contact met ons op.

Sollicitatieformulier

contact

Contact us X