VACATURES

Hieronder vind je een compleet overzicht van onze openstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature tussen staan, maar lijkt Tanis Confectionery je een leuk bedrijf om voor te werken, stuur dan een open sollicitatie. 

 

RECHTSTREEKS IN DIENST

Tanis Confectionery werkt samen met een aantal vaste detacheringsbureaus. Echter onze voorkeur gaat er altijd naar uit dat medewerkers zonder tussenkomst van bureaus in dienst treden.
We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

STAGES

Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Curio en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage, ga naar direct solliciteren. Concrete stage-opdrachten tref je in de onderstaande vacaturelijst aan.

Evelien Westra

HR Manager

Heb je vragen over één van de vacatures, stuur een mail naar recruitment@tanisconfectionery.eu

Anika Brouwer

HR Officer

Maja Vukovic

Recruiter

 • Maja Vukovic

  Maja Vukovic

  Recruiter

13 vacature(s) gevonden

 • MECHANICAL ENGINEER

  Wil jij met jouw 3D ‘engineer to order’ tekenwerk meebouwen aan ultramoderne installaties en machines die wereldwijd gebruikt zullen worden binnen de snoeptechniek? Lees dan verder!

  MECHANICAL ENGINEER

  Bij Tanis ontwikkelen wij zowel machines als procesinstallaties. Dit doen we helemaal naar wens van onze klanten. Onze klanten krijgen dus unieke oplossingen die compleet aansluiten bij hun wensen. Als Mechanical engineer zorg jij ervoor dat complexe ontwerpen tot op detail uitgewerkt worden en up-to-date zijn. Hierbij houd je rekening met de veiligheids-, mechanische en functionele eisen en de kostenbegroting.

  Je maakt deel uit van de Mechanical Engineering afdeling. Deze is sterk in ontwikkeling en bestaat uit circa 20 engineers met elk hun expertise.

 • ROBOTICS ENGINEER

  Jouw software expertise en specialisatie in robots inzetten op fantastische toffe projecten binnen de procesindustrie? Lees dan verder!

  ROBOTICS ENGINEER

  Door de groei van Tanis en de ontwikkelingen in de markt is het noodzakelijk om in de industriële automatisering te blijven ontwikkelen en voorop te lopen in de markt. Mede door deze groei zijn wij op zoek naar een Robotics Engineer voor het installeren van onze robot applicaties in het buitenland. Deze functie is een gecombineerde functie met Controls engineering waarbij de nadruk ligt bij het inbedrijfstellen van onze robot applicaties.

  Als Robotics Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer, Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering (10 medewerkers) is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

 • SPARE PARTS ENGINEER

  Ben jij als Spare parts engineer toe aan een nieuwe technisch commerciële uitdaging binnen de internationale wereld van de snoeptechniek?  Lees dan direct verder!

  SPARE PARTS ENGINEER

  Tanis Confectionery is zeer succesvol in het leveren van complete productielijnen binnen de internationale snoepgoed industrie. Ook na de inbedrijfstelling van de productielijnen willen wij onze klanten helpen bij het oplossen van problemen, verlenen van preventief onderhoud en hen voorzien van spare parts.

 • LASSER / FITTER

  Ervaring als TIG lasser van RVS? Bouw dan met ons mee aan innovatieve, internationale projecten binnen de snoeptechniek!

  LASSER / FITTER

  Als lasser / fitter voer je las- en assemblagewerkzaamheden uit aan RVS skids. Deze skids vormen samen een industriële keuken om snoep te produceren. Je bent een vakman die gaat voor constante kwaliteit. Je hebt een proactief karakter met oog voor detail en deelt je kennis graag met anderen.

  Afhankelijk van je ervaring werk je zelfstandig aan een skid, anders onder begeleiding van een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert.

 • HARDWARE ENGINEER

  Heb jij ervaring met ontwerpen in Eplan en passie voor mooie vooruitstrevende techniek? Help ons dan met het verder uitbouwen van onze internationale voorlopende organisatie!

  HARDWARE ENGINEER

  Als Hardware engineer weet jij met jouw ontwerpen de installaties van onze klanten tot leven te brengen. Je weet de vraagstukken te vertalen naar complexe ontwerpen, gedetailleerd uit te werken in Eplan en weet precies welke hardware hiervoor nodig is. Omdat het een nieuwe functie binnen Tanis betreft, krijg je de ruimte en de vrijheid om met jouw expertise de rol verder uit te bouwen en vorm te geven.

 • PROJECT MANAGER

  Wil jij jouw projectmanagement ervaring inzetten om onze internationaal vooroplopende organisatie verder te helpen ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou!

  PROJECT MANAGER

  De Projectmanager is verantwoordelijk voor de complete realisatie van één of meerdere projecten vanuit onze locatie in Oosterhout. Projecten omvatten de levering van complete lijnen die van ingrediënt tot aan de verpakking snoep maken, waaronder procesinstallaties, vormende machines, track & tracesystemen, droogkamers en finishing machines, conform de afspraken die wij daarover met onze klanten maken.

 • TECHNISCH INKOPER

  Jouw onderhandelingsvaardigheden inzetten om onze internationaal vooroplopende organisatie verder te helpen ontwikkelen? Dan is deze vacature voor Inkoper iets voor jou!

  INKOPER

  De afdeling Supply chain is verantwoordelijk voor Inkoop, Magazijn, Transport en Artikelbeheer. Binnen Inkoop werken drie Project inkopers, twee assistent inkopers en een Inkoper / Artikelbeheerder.

 • WERKVOORBEREIDER

  Ben jij een werkvoorbereider met oog voor detail en passie voor mooie techniek? Samen met de afdelingen Engineering, Inkoop en Productie heb jij het doel om op een efficiënte en kwalitatieve wijzen onze installaties te realiseren!

  WERKVOORBEREIDER

  Als Werkvoorbereider bij Tanis ben je een verbinder. Een belangrijke schakel tussen verschillende interne afdelingen, maar ook nauw in contact met onze leveranciers over het uitbesteden van werk. Jouw rol is breed en onmisbaar. Je zorgt voor de beschikbaarheid van materialen en arbeidsmiddelen, bewaakt de levertijden en houdt toezicht op de productie- en assemblage werkzaamheden. Ook woon je projectvergaderingen bij om iedereen te bij te praten over de planning-, kwaliteit- en kostenvoorgang.

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam, onder leiding van een Project manager, en bent met een aantal projecten tegelijkertijd bezig.

 • MECHANICAL SUPPORT ENGINEER

  Weet jij klantspecificaties en schetsen om te zetten in proces- en 2D tekeningen in Visio en Autocad zodat de installaties en machines conform de productieprocessen van de klant gemaakt kunnen worden? Lees dan direct verder!

  MECHANICAL SUPPORT ENGINEER

  Als Mechanical support engineer ben je werkzaam op de afdeling Sales Support. Deze afdeling bestaat uit 4 betrokken collega’s en is verantwoordelijk voor het uitwerken van klantwensen naar calculaties, tekeningen en offertes. Op basis van klantspecificaties en schetsen van de Proces Engineer en Area Sales Manager, werk jij proces- en 2D tekeningen uit in Visio en Autocad zodat de Sales afdeling opvolging kan geven richting een order.

 • CONTROLS ENGINEER

  Jouw software expertise inzetten op fantastische moderne projecten binnen de procesindustrie? Al enige ervaring op het gebied van PLC, HMI en SCADA, en gedreven om samen met ons verder te bouwen aan onze internationale vooruitstrevende organisatie? Lees dan verder!

  CONTROLS ENGINEER

  Als Controls Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer, Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering (10 medewerkers) is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

 • OPEN SOLLICITATIE

  We zijn regelmatig op zoek naar Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw en Inbedrijfstellers die rechtstreeks bij ons in dienst willen komen. Wanneer je interesse hebt in zo’n functie, stuur dan je open sollicitatie via direct solliciteren.

 • STAGE OPDRACHT: DIGITALISEREN VAN WERKINSTRUCTIES

  Wij zijn Tanis Confectionery, een internationale technische projectenorganisatie en wij maken geavanceerde procesinstallaties voor de snoepgoed industrie. Op dit moment hebben we een uitdagende stageopdracht liggen op de afdeling Controls Engineering.

  STAGE OPDRACHT: DIGITALISEREN VAN WERKINSTRUCTIES

 • STAGE

  Regelmatig bieden we stageplaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage neem dan contact met ons op.

Sollicitatieformulier

contact

Contact us X