VACATURES

Hieronder vind je een compleet overzicht van onze openstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature tussen staan, maar lijkt Tanis Confectionery je een leuk bedrijf om voor te werken, stuur dan een open sollicitatie. We zijn regelmatig op zoek naar Mechanical engineers, Lasser / fitters, Monteurs Machinebouw, Levenmiddelentechnologen, Controls engineers, Inbedrijfstellers en Process engineers. Wanneer je ook een motivatie meestuurt, dan kunnen we beter inschatten welke functie bij je zou kunnen passen.

STAGES

Regelmatig bieden we stage plaatsen en leer-werkplekken. We werken nauw samen met onder andere het Radius College en Avans Hogeschool. Heb je interesse in een stage, ga naar direct solliciteren. Concrete stage-opdrachten tref je in de onderstaande vacaturelijst aan.

Evelien Westra

HR Manager

Heb je vragen over één van de vacatures, stuur een mail naar personeel@tanisconfectionery.eu

8 vacature(s) gevonden

 • Area Sales Manager

  Dynamische, innovatieve en succesvolle onderneming in de snoeptechniek zoekt voor het uitbouwen van het commerciële succes een Area Sales Manager,
  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van proceslijnen en machines van Tanis Confectionery aan snoepfabrikanten. 
  Je werkt in het Team dat verantwoordelijk is voor het vinden en behouden van klanten in Amerika, Zuid-Oost Azië en Azië Pacific. Dit is de belangrijkste markt voor Tanis Confectionery, die vraagt om een ervaren stevige proactieve persoonlijkheid.

 • TRAINEE COMMISSIONING ENGINEER

  Als Trainee Commissioning engineer word je opgeleid om wereldwijd procesinstallaties bij onze klanten in bedrijf te stellen. Je begint met het testen van de equipment in onze fabriek in Oosterhout. Je leert op deze manier onze proceslijnen en machines goed kennen. Na verloop van tijd ga je met een ervaren Commissioning engineer mee naar het buitenland. In het begin werk je mee, maar na verloop van tijd leer je steeds meer over het proces van het maken van een snoepje en de techniek die hiervoor nodig is. Uiteindelijk weet je van A tot Z wat er nodig is om het perfecte product te produceren, zoals we dat vooraf met de klant hebben afgesproken. Je gebruikt hierbij al je kennis die je op mechanisch, elektrisch en procesvlak hebt opgedaan.

 • Business controller

  Wij zijn Tanis Confectionery, een internationale technische projectenorganisatie en wij maken geavanceerde procesinstallaties voor de snoepgoed industrie. Vanwege onze groei zoeken wij een veelzijdige Business Controller (fulltime). Want zoals onze machines alle ingrediënten omzetten naar heerlijk snoepgoed, bars en andere producten weet jij alle financiële data te stroomlijnen, te kneden en te mengen tot heldere managementrapportages en stuurinformatie. Wij blijven ons ontwikkelen en professionaliseren en daarom ligt hier een mooie uitdaging voor een Business Controller die meedenkt met onze visie vanuit een financiële planning. Ben jij onze nieuwe collega die hierbij gaat helpen? Lees snel verder als dit jou aanspreekt.

 • Controls Engineer

  Als Controls Engineer maak je deel uit van de afdeling Controls Engineering en werk je in een multidisciplinair projectteam. Het projectteam bestaat uit een Project Manager, Process engineer,  Project engineer (mechanical), inkoper, een afvaardiging van de afdelingen Productie  en Field Service & Commissioning. De afdeling Controls Engineering is verantwoordelijk voor de hard- en software van de procesinstallaties. Je werkt hierbij nauw samen met externe leveranciers.

 • HR Officer (24-32 uur/week)

  Je werkt nauw samen met de HR Manager. In verband met de groei van het bedrijf breiden we de HR afdeling uit met een HR Officer. Je krijgt daardoor alle ruimte om in overleg met de HR Manager invulling te geven aan deze nieuwe functie. Initiatieven om zaken professioneler aan te pakken, makkelijker te maken en te verbeteren worden niet alleen gewaardeerd, maar verwachten we ook van een ambitieuze nieuwe collega.

 • Monteur Machinebouw

  Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen en
  assembleren van machines vanaf de lay-out tekening. Je assembleert – eventueel samen met ingeleende krachten - mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrische onderdelen tot complete machines conform werktekening. Hierbij ligt het zwaartepunt bij de montage van mechanische componenten. Je zorgt ervoor dat de volledige set aan onderdelen volgens stuklijst aanwezig is en dat het assembleren conform productieplanning wordt afgerond.

 • Stage Controls engineering

  Voor de ondersteuning van de verhuizing van de pilot plant van het Tanis Candy Innovation Centre en het vernieuwen van de complete besturing van de lijn, bieden we een stage plek aan op de afdeling Controls engineering

  Door de groei van Tanis Confectionery wordt het Tanis Innovation Centre verhuisd naar een locatie dichter bij het hoofdkantoor. Het verhuizen van een lab is een project op zich, samen met een Controls engineer van de afdeling maak je dan ook deel uit van dit project team. 

 • (TIG) Lasser / fitter

  Voor de werkplaats zijn wij op zoek naar een (TIG) Lasser/ Fitter die vanaf tekening las- en assemblagewerkzaamheden uitvoert aan de RVS skids. Je hebt al wat jaren ervaring als TIG lasser en ervaring met productie van RVS zuivelleidingwerk en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie.

Sollicitatieformulier

contact

Contact us X